onsdag 24. november 2010

Trommer og gitar

Januar 2010 startet selve innspillingen. Først ut var trommer og gitar.

Alf Terje Hana
Alf Terje Hana pakket seg inn i studio med bokser, duppedingser og gitarer. Alf Terje kjører sitt soloprosjekt ATHana, hvor han leker seg med lyder, klanger og beats. Noe av denne kreativiteten tok han også med seg på denne innspillingen, og var et oppkomme av gode idéer. 

Arne og Alf Terje
På en eller annen måte kommunserte Arne og Alf Terje på et nivå hvor jeg ikke helt hang med, og de hørte tydeligvis begge to både klanger og lyder som burde være her eller der, og når de spilte dette inn, låt det helt suverent! Jeg satt bare og smilte i skjegget :-) I tillegg til dette, spilte Alf Terje som en halvgud, så da kan man knapt be om mer...

Dagen etter kom Christian Svensson på besøk. Han er en svært likanes svenske bosatt i Oslo. Med seg hadde han kofferter fulle av cymbaler, trommestikker og perkusjon. 

... i aksjon
Christian Svensson ...
"Hvorfor spilte du ikke trommer selv?" er det noen som har spurt. Vel, noe av greia var vel at vi ikke var ute etter vanlig "rocketrommer" på låtene, men en sound og feeling som stemmer med lydbildet vi hadde laget på de ulike låtene. Og allerede her er det kanskje greit å trekke inn trommiser med litt bredere repetoar enn meg sev. Dette hadde definitivt Christian, og leverte varene deretter. Er kjempefornøyd med måten han løste dette på! Heja Sverige!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar