Presseomtale

Anmeldelse av Steinansikt (2020)Anmeldelser av Papirhimmelen (2014)


Stavanger Aftenblad (5.12.2014):

Anmeldelser av Ta i mot (2011)

Viser.no (6.10.2011):


Stavanger Aftenblad (5.5.2011):
Fedrelandsvennen (29.4.2011):NRK Sørlandets anmelder Øyvind Nyvoll anmeldte EP-platen i programmet "Sørlandsscenen" 27. april, og sier blant annet at:


"Jeg synes det var en veldig fin EP"
"Jeg ble egentlig litt overrasket da jeg hørte på det, for coveret er bilde av en hyggelig ung mann med briller og gitar, så jeg trodde dette skulle være en ren sånn visesang-plate. Men så begynte jeg å høre på det, og så kom det ene etter det andre instrumentet inn [...] og det ble jo en skikkelig bra plate!"
"[...] veldig gode tekster [...]"
"Jeg synes han får til nesten alt han prøver på [...]"

Han konkluderer til slutt med å gi platen 8 av 10 mulige poeng.

Hele anmeldelsen kan du høre her: NRK Sørlandet: "Sørlandscenen"

Intervju i Stavanger Aftenblad:

Intervju i Blackmoon Magazine

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Anmeldelser av Likevel (2007) :Norsk viseforum:

Lydbildet er lavmelt nesten bare med gitar og vokal på en del av sangene. På andre er det fullt band. Plata blir bedre ved flere gangers gjennomhøringer. Første gang jeg hørte på den, ga den meg ikke så mye. Men så vokste den – et godt tegn. Min favoritt er kjærlighetssangen ”Likevel”. Den er utrolig flott og slutter med den vakre tekstlinjen:
Jeg forstår at gudenes himmel ikkje finnes likevel,Hvis den ikkje finnes her ikveld.
Jeg ser frem til neste album og jeg er sikker på at han utvikler seg til å bli en enda mer stilsikker tekstforfatter. Da vil det bli virkelig bra. Melodiene og de musikalske arrangementene er veldig gode. Tekstene har kanskje ørlittegranne igjen før de finner sin form. Men det er absolutt en CD verdt å lytte til.
Les hele anmeldelsen på Norsk viseforumStavanger Aftenblad: Terningkast 4
[...] «Ubrukt» - en bittersøt vise med Hans Svindland på piano, Roar Skjelbred på kontrabass og Beate Tengs-Pedersen i koret. Hør også erkesørlandske «Kan ikkje stanse» med Ivar Bøksle på trekkspill og elegante formuleringer som Vennskap må vike for tempo/i en regatta som betyr alt/seil må bli større og vekta må ned/hvis du vil henge med.
Flott er også den avsluttende kjærlighetserklæringen «Likevel» med Øyvind Berekvam på steelgitar.

Les hele anmeldelsen på Stavanger Aftenblad