onsdag 1. desember 2010

Blank messing og stradivarius

Nå var det meste av kompet etterhvert kommet på plass. Arne hadde lagt på både bass og tangenter ut fra det som var lagt på demoinnspillingen, og vokalsporene ble spilt inn på et par dager. Vi var kommet til april. Jeg begynte å fabulere om mulig releasekonsert i juni (2010). I skrivende stund har vi kommet til 1. desember 2010, og foreløpig er best guess for utgivelse januar/februar 2011. Ja ja. Da juni kom ble det altså ingen releasekonsert, men tiden var iallefall kommet for å legge på litt av instrumenteringen som skaper noe av det lille ekstra i låtene.

Ingerine Dahl
Fra Stavanger Symfoniorkester hentet vi inn tubaist Øyvind Grong og konsertmester og fiolinist Ingerine Dahl, og de var inne i studio en ettermiddag hver. Arne hadde arrangert og skrevet ut noter til dem og noe måtte tas der og da på øret.
Øyvind Grong

Øyvind og Arne
Øyvind hadde dessuten med seg litt annet stæsj som det gikk an å blåse i. Tror det ene var en god gammel basun (ikke trekkbasun) som han blant annet brukte med mute på låta "Like enkelt". Det ble ganske stilig! Det er herlig når flinke folk øser av kreativiteten sin på låtene dine:-) I tillegg bidro både fiolinene og "blåseensembelet" til en fin sakral stemning på "Som en gud for tre små barn".

Og hvis noen lurte: synthblås og synthstrings låter ikke helt likt som the real thing...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar