om Vidar Furholt


Sørlendingen Vidar Furholt (f. 1973) er artist og låtskriver, bosatt i Stavanger. Han ga ut platen "Steinansikt" september 2020, som fikk strålende kritikker i Stavanger Aftenblad, og singelen "De fine orda", en ny sommerfavoritt for mange: 
Utgivelser:

- De fine orda (Singel 2022)
- Steinansikt (2020)
- Papirhimmelen (2014)
- Likevel (2007)
- Ta imot (EP 2011)

Furholt er oppvokst i Marnardal og har vært bosatt i Stavanger de siste 20 årene. Han ga ut sitt debutalbum "Likevel" på eget selskap i 2007. Fra denne platen lå sporet "Kan ikkje stanse" på Sørlandstoppen-lista (NRK Sørlandet) i 8 uker. Utgivelsene har fått fine omtaler i pressen, og låter fra utgivelsene spilles jevnlig på NRKs lokalsendinger i Rogaland og Agder. Se presseomtale og anmeldelser her.

"Målet mitt er at mine tekster og min musikk skal røre ved og bevege folk på en positiv måte – skape ettertanke og gode følelser, fra hjerte til hjerte. Sangene skal ha kjøtt og blod, både musikalsk og tekstmessig."
Vidar Furholt gir konserter både alene og med fullt band - eller noe midt i mellom. Alt til sin tid og anledning. 

Videoer til låtene og konserter finnes på Youtube-kanalen til artisten, som f.eks. Best av alt, Ikkje akkurat kjærester,  Noe å ha og Stian og Louise.

Kontakt og booking:

tlf: 928 55 321