tirsdag 15. februar 2022

Påfyll for sjel og sinn og glass.

Oi for en flott ettermiddag det ble på Påfyll lørdag 5. februar. Så mange flotte kjente og ukjente folk som hadde tatt turen til byen denne regnfulle vinterdagen. Det var nesten litt rørende. Det var jo fortsatt covid-restriksjoner, og smitten florerte. Jeg turte nesten ikke ta telefonen eller lese meldinger av frykt for at en eller annen i bandet skulle ha dårlige nyheter. Camilla Kordame var allerede nede med covid, og flere publikummere jeg kjente hadde meldt avbud av samme grunn. 

Men på en eller annen rar måte var jeg ganske kald og rolig, og tenkte at jaja... om bandet ryker, så gjør jeg det pigadø aleine. Eller med de av bandet som fortsatt kan stå på beina. Men skal jo innrømme at da gitarist Bård sendte melding om mistenkelig strek på hurtigtesten, ble jeg litt mismodig. Heldigvis kom neste melding ganske raskt om at neste test var klar og tydelig negativ, og at han var på vei. 

Det funket veldig bra med Vidar Schea, vår nye trommis. Alltid litt spennende med første konsert med nye folk, men Vidar virket til å ha full kontroll. Vil også takke resten av bandet for strålende spilling, og lydmann Arne og Påfyll-sjef Egil + de andre hyggelige folkene som jobbet der og tok godt vare på oss. Vi kommer gjerne tilbake!

Murky Tide varmet opp for oss, og leverte 3 flotte låter, nydelig framført. Synes det var en strålende åpning på konserten, og oppfordrer alle til å sjekke ut mer av musikken deres. Jeg må jo si at også det med å ha med oppvarmer har vært en veldig positiv greie de to gangene jeg har hatt det. Har jo også vært med som oppvarmer et par ganger selv. Det gir en ekstra touch til konserten, og gir publikum ekstra valuta for pengene. Vinn vinn! Og det liker vi :-) Og nå er jo heldigvis også de siste covid-tiltakene historie, og kulturnorge begynner å vende tilbake til normalen. Vi har fått booket en del konserten denne våren, både solo, med trio og med band. Så det gleder jeg meg veldig til. Foreløpig står følgende på vårprogrammet: 

  • Vålandstårnet (Stavanger) 26. mars // Sammen med Ole Fjetland
  • Dyvekes viseklubb (Bergen) 31. mars
  • Borghallen (Øyslebø) 22.april
  • Kulturfabrikken (Mandal) 28. mai
  • Holmeegenes (Stavanger) 3. juli
Jeg har noen flere på blokka også, men som ikke er bekreftet enda. Billetter kan dere finne fra samlesiden her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar