mandag 12. august 2013

Musik over Præstø fjord 2013

In action i Havestuen
Jeg var invitert ned for å spille på "Musik over Præstø fjord", som avholdes hvert år i august. Vi dro hele familien på en ukes Danmarks-ferie, inkludert Djurs sommerland, opphold i Ebeltoft og til slutt festivalcamping ved Tappernøje ved Præstø fjord. Præstø fjord ligger en times tid sør for København, så det var et stykke kjøring fra Hirtshals. Ned over Jylland, over Lillebælt til Fyn og så over Storebælt til Sjælland. 4 og en halv time med jærlandskap og vindmøller.

Været var stort sett upåklagelig (noe som gjorde teltopplevelsen til en ålreit greie) og folka på festivalen var veldig trivelige og imøtekommende.

Konserten jeg holdt på lørdagen ble en veldig kjekk opplevelse. Den scenen jeg spilte på var litt glissent besatt sånn publikumsmessig når jeg starta, men det balla på seg etterhvert, og den siste halvdel av settet var det riktig folksomt i teltet. Så etter både stående applaus og ekstranummer må jeg si at jeg nøyt min bayer med et stort tilfreds smil om munnen:-)  Dejlig å være norsk i Danmark!

Vidar Furholt
Men er en 45 minutters konsert på en festival i Danmark nok til å kalle det en turné? Nei, selvfølgelig er det jo ikke det. Men hvis jeg legger på gatespillingen jeg gjorde i Ebeltoft begynner det å likne på noe...en mikroturné :-)

Uansett: Jeg håper å gjøre mer i Danmark! :-)


To omreisende gatemusikanter i Ebeltoft

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar