mandag 27. oktober 2014

Månen har kjørt en runde...

... siden platen "Papirhimmelen" ble gjort offentlig for verden. Og det har vært en travel og veldig kjekk tid! Jeg og bandgutta mine har gjort konserter i Stavanger (Sting), Mandal (Sjøboden) og på Ogna Scene (Helgåleiren).

Jeg har vært på studiobesøk til NRK Rogaland og NRK Sørlandet, og har fått fine tilbakemeldinger fra tilfeldige radiolyttere, og låta "Papirhimmelen" har også vært å høre på riksradio, både på NRK P1 og NRK P2. Jeg har til og med vært på TV Haugaland ifm med opptreden på en gründerkonferanse i Haugesund, både med et lite intervju og med deler av ei låt.

Forrige helg var jeg i Oslo og gjorde en tredagers konsertserie sammen med Karl Heldal, og jeg har vært ute med gitaren i diverse andre anledninger og presentert låtene mine for større og mindre forsamlinger.

Nå jobber jeg videre med å sette flere konserter med hele bandet, både på klubber og festivaler, og ser veldig fram til å få dem på plass.

Først ute er Antikvariatet (Trondheim) lørdag 8/11 om to uker og Hos Naboen (Kristiansand) torsdag 13/11 om to og en halv uke. Det gleder vi oss veldig til! Håper å se mange av dere der!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar