mandag 3. juni 2013

Musikkfest 2013

Årets Musikkfest gikk av stabelen i Stavanger lørdag 1.juni. Jeg og mine to sidemenn Egil og Bård deltok i år også med tre nye låter, som alle er tiltenkt en plass på den nye CD-platen jeg holder på jobbe med i studio.


På vei til byen
Fra en øvingsøkt før konserten.

Årets første juni-dag ble en kald affære. Men regnet holdt seg heldigvis borte, og humøret holdt seg på topp :-) Vi møttes hjemme hos meg og hadde en kaffe og en kjapp gjennomkjøring av låtene før vi ruslet nedover til byen. Dvs Egil hadde vist fram litt kunster på fotballbanen og måtte låne hjul siden kneet hadde slutta og samarbeide...

Nede i byen gikk vi først innom scenen på Arneageren og fikk med oss en leksjon i heftige moves og høyst dansbare beats fra Beatpop, og en solid dose melankoli og visepop fra Sveinar Heskestad med band :-) Så seig vi bortover til Øvre Holmegate for å begynne å gjøre oss klare. Og der var jammen Sveinar igjen. På scenen. Men denne gangen bare for å flankere Kari Grethe Gallaher, som spilte et knippe rolige, fine og iørefallende sanger.

(Foto: André Sahlman Hanssen)
I kulda kan det være en utfordring både å få stemt gitaren, og å føle sine egne fingre...  

...men alt går for den som vil,  og det ville vi jo :-) Så vi kjørte på med våre 3 nye låter: "Papirhimmelen", "Mange som ikkje veit" og "Plaster på". Det ble et riktig trivelig kvarter i Øvre Holmegate denne lørdags formiddagen. Og i år som i fjor (og årene før): Tusen takk til festivalgeneral Daniel Engen og hans hær av frivillige som arrangerer denne massemønstringen av Stavangers musikkliv! Du er god!


(Foto: Petter Salvesen)
Egil Fedøy. Glad gutt :-) (Foto: Petter Salvesen)Bård Selbekk (Foto: Petter Salvesen)


1 kommentar:

  1. Vel blåst på lørdag. Gleder meg til ny plate fra deg :-) Hilsen Sveinar

    SvarSlett