torsdag 16. juni 2011

Sommerkonsert

 
Torleif Kvitno, Egil Fedøy, Vidar Furholt
og Tor Anders Voldsund
Ettermiddagen onsdag den 15. juni kom sommeren for alvor til Stavanger. Herlig sommervarme seg innover byen, himmelen hadde noen få godværsskyer, og det var sommerkonsert på Sting Nere.

Tirsdag kvelden skulle vi øve med bandet mitt på scenen på Sting, og rigge opp lydutstyret som skulle være klart. Mye frustrasjon og supplering av kabler, mikser og monitorer måtte til før vi endelig var klare for å kjøre øving. Spesielt takk til Egil, som sørget for at det ble liv og lyd i anlegget. Uten han hadde jeg vært lost in space. Litt risky business å kjøre (den eneste) bandøvingen dagen før konsert, men låtene satt godt i siden releasekonserten, og alle hadde gjort hjemmeleksen. Så da blir spillingen en lek :-)

Onsdagen kom med lydprøver og rigging. Ikke bare skulle vi ha med to til på den lille scenen i tillegg til oss fem, men i tillegg skulle Ragnhild og hennes band opp og ned av scenen et par ganger i løpet av konserten. Trangt til tross- det gikk tålig greit med skiftene. Vi koste oss iallefall på scenen, og det så ut som publikum gjorde det samme ved bordene!


Torleif Kvitno, Vidar Furholt og Lillian Hodne

Bandet mitt denne kvelden besto av Tor Anders Voldsund på gitar, Egil Fedøy på bass, Torleif Kvitno på trommer og John Morten Storflor på tangenter. I tillegg var Lillian Hodne en hyppig brukt leiesoldat på fele, og Ragnhild Skaar var med på koring.

Vidar Furholt, Ragnhild Skaar, Ole Johan Hodnefjell
og Lillian Hodne
Ragnhild hadde med seg Ole Johan Hodnefjell på gitar og fløyte, Jostein Hageberg på bass og Lillian Hodne på fele og mandolin. I tillegg hadde de med Øyvind Steffensen på trekkspill og piano på noen sanger. Selv var jeg med og spilte litt perc på et par låter, og var med på koring på "Trosså".

Bortsett fra en liten privat spilling neste uke, er det nå sommerferie, og jeg har tenkt å ha mer fokus på låtskriving en stund framover. Det blir litt deilig, selv om det er veldig kjekt å ha vært så mye ute og spilt som det har vært den siste tiden! Neste offisielle spilling for min del ser ut til å bli Gladmatfestivalen i Stavanger i slutten av juli. Fredag 22.juli kl 15 kan du høre meg i Lervig-teltet nede i Vågen. God sommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar