lørdag 9. april 2011

Og DER var releasekonserten i havn og EP'en offisielt sluppet

Klokken litt over halv ni onsdag kveld kjørte vi i gang med første låten på releasekonserten. Scenen var inntatt av et band bestående av meg selv på vokal og kassegitar, Torleif Kvitno på trommer, Egil Fedøy på bass, Kristian Lie-Bjelland på tangenter, Tor Anders Voldsund på gitar og Camilla Gilje på kor.

Det hadde vært en lang og travel dag med rigging og "siste liten"-øving, og plutselig var klokka så mye at dørene skulle åpnes. Arrangementet fant sted på Arkivet nattbar, under Newsman i Stavanger. Alle personene på Newsman var positive og hjelpsomme, og fortjener en stor takk. Heldigvis hadde også min gode venn og lydmann Hans Svindland også kviknet såpass til i fra sykesenga at han meket seg opp og inn i bilen, og rakk lydprøven og konserten denne kvelden. Takk for god lyd og trygghet i rekkene :-)

Vi kjørte et sett på en liten time med alle EP-låtene pluss noe helt nytt og noe helt gammelt. Publikum var (som forventet siden de aller fleste var spesielt inviterte) veldig positive og mottakelige. Settlisten var som følger:

1. Ta i mot
2. Ein som regnes med
3. Stian og Louise
4. Ubrukt
5. I mine hender
6. Like enkelt
7. Her for meg
8. Solgudinne
9. Likevel

Det meste satt "så ei kula" og bandet spilte veldig bra. Min eldste datter Andrea var også med og sang duett på "Like enkelt". Det var en spesiell opplevelse, både for henne og meg, tror jeg.

Når låtene var ferdige, var det å gå løs på sjarmøretappen, med EP-salg, ei velfortjent pils (eller tre) og god drøs med fremmøtt publikum. Jeg var nok i overkant nervøs før vi kjørte i gang konserten, men bestemte meg for å gå ut og nyte hvert sekund av kvelden. Og det var ikke langt unna at jeg klarte det :-)

Dermed er "En EP blir til..." igrunnen snart i havn. Mangler bare bildene fra konserten. De kommer om ikke så lenge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar