Konserter

Musikk på mobilen, iPod, stereoanlegg og radio er vel og bra. Men lite slår en god konsert, med bra musikk og kontakt mellom artist og publikum. Jeg ønsker å komme meg mye ut og spille, både for nye og "gamle" tilhørere.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Historikk:

Lørdag 18. juni 2016: Konsert på den store Hagefestivalen 2016 i Torsgate på Våland.

Lørdag 5. desember 2015:
 Konsert på Stavanger Visefestival (Sting Nere).

Torsdag 17. september 2015:
 Konsert på Son Viseklubb m/Karl Heldal.

Onsdag 16. september 2015:
 Konsert på Horten Viser og Annet (HVA).

Lørdag 6. juni 2015: Musikkfest 2015 i Stavanger.

Lørdag 25. april 2015: Festaften på Sting Nere, Stavanger. Hadde med unge lovende Marius Samuelsen som varmet opp oss og publikum med 4 egne låter. Topp stemning! :-)

Torsdag 19. mars 2015: Intimkonsert på Bøker og Børst, Stavanger

Torsdag 13. november 2014: Konsert på Hos Naboen, Krisiansand.


Lørdag 8. november 2014: Konsert på Antikvariatet, Trondheim.

Tirsdag 21. oktober 2014: Minikonsert på Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse, Stavanger (i privat regi av EnerWe).

Lørdag 18. oktober 2014: Konsert Henriken, Oslo m/Karl Heldal

Fredag 17. oktober 2014: Konsert Cappelens Forslag, Oslo m/Karl Heldal

Torsdag 16. oktober 2014: Konsert Musikk i vår stue (Sagveien 12), Oslo m/Karl Heldal

Torsdag 2. oktober 2014: Konsert på Entré Gründerkonferanse og på Café René, Haugesund

Søndag 28. september 2014: Konsert på Ogna Scene, Helgåleiren.

Lørdag 27. september 2014:
 Konsert på Sjøboden Livescene, Mandal.

Fredag 26. september 2014: Releasekonsert på Sting Nere, Stavanger.

Lørdag 7. juni 2014:
 Konsert på Musikkfest i Stavanger, på scenen i Øvre Holmegate, med Egil Fedøy.

Fredag 6. juni 2014: Releasekonsert for singelen "Stian og Louise"Hagefestivalen 2014 i Torsgate. Super utendørskonsert med ekte festivalstemning. I hagen til nabo'n :-) 

Torsdag 24. april 2014: Konsert på Son Kro i regi av Soon Viseklubb. Like koselig som alltid! :-)

Lørdag 28. september 2013: Holdt konsert på Café Sting (Stavanger) sammen med Maja Svisdahl. Var også så heldig å ha med mitt lille backing-orkester, bestående av Egil Fedøy på bass og Bård Selbekk på dobro. Det ble en svært trivelig kveld på Sting :-)

Lørdag 10. august 2013: Klokken 16:30 i Havestuen. Jeg var invitert ned til Prestø fjord, en times tid sør for København,  for å delta og spille på festivalen Musik over Prestø Fjord . Vi pakket telt og reiste ned hele familien for en helg med smukke dansker, meget musik og en lille bajer. Det måtte jo bare bli bra :-)

Søndag 21. juli 2013:
 Klokka 15:00 spilte jeg konsert i Antikvariatet (Trondheim). Koselig kafé på koselige Bakklandet :-)

Torsdag 20. juni 2013: Spilte på privat arrangement (St.Olav sommerfest)

Onsdag 19. juni 2013: Konsert på Helgåleiren sin stand i Stavanger konserthus.

Lørdag 1. juni 2013: Spilte utenfor Bøker og Børst på den årlige, store musikkbegivenhet i Stavanger sentrum: Musikkfest. 15 minutes of fame. I år som i fjor hadde jeg med Egil Fedøy på bass og kor, og Bård Selbekk på gitar.

Torsdag 6. september 2012: Nesten 100 deltakere i Energinettverket var på middag på Flor og Fjære. Meg selv inkludert. Og etter middag var jeg en del av underholdningsbidraget, med 4 egne låter. God stemning og god gang! Og fin fest etterpå :-)

Mandag 20. august 2012: Oppstart av skoleåret med St.Olav videregående skole. Og jeg spilte også i år på "åpningsshowet" for tilsammen nesten 900 elever, fordelt på første, andre og tredje trinn.

Lørdag 28. juli 2012: Sommerfest på Teigene gård utenfor Lillesand. Peter Wemö og kona Marit Engervik åpner hus og hage for konsert og camping en helg i juli. Hovedartistene i år var Peter selv, svigerfar Jan Engervik, Aasmund Nordstoga. Hege Bålsrød og Olav Mosdøl hadde også en session. I tillegg var ble noen andre invitert opp på scenen, og deriblant meg, som dro et par låter. Veldig kjekt!

Lørdag 30. juni 2012: Var med Camilla Gilje og spilte gitar og koret i vielsen til supergitarist Tore Aasland og hans skjønne hustru Lene Sivertsen-Aasland. Da gikk det i Hellbillie's "Den finaste eg veit" og Keith Urban's "Only you can love me this way". Fine låter og ei veldig rørende og fin stund i Bryne kirke!

Torsdag 7. juni 2012: Hadde en halv times opptreden for lærerne ved St.Svithun ungdomsskole i Stavanger i forbindelse med deres sommerfest. God gang!

Lørdag 2. juni 2012: Musikkfest 2012. Spilte 3 låter sammen med Egil Fedøy (bass/kor) og Bård Selbekk (gitar) på scenen i Øvre Holmegate, ved Bøker & Børst. Fin dag i byen! Fin dag på scenen!

Onsdag 25. april 2012: Ny deltagelse på Solborg Folkehøyskoles veldedighetskonsert for Kambodsja. Like kjekt å være med i år som i fjor :-)

Lørdag 4. februar 2012: Visetreff i Skagen (Danmark). Første gang for min del. Ca 150 mennesker som møtes en gang i året på Skagen Vandrerhjem og synger og spiller for - og med - hverandre. Det var veldig kjekt å være en del av fellesskapet som publikum, men kanskje enda kjekkere å få spille for dette fantastiske, langt over middels interesserte og lydhøre publikumet! Og mange nydelige tilbakemeldinger etterpå. Tusen takk til alle dere herlige mennesker på Skagen visetreff for nydelige tilbakemelding er musikken min, og for hvordan jeg ble mottatt i deres store "familie". Gleder meg allerede til neste gang :-)


Mandag 5. desember 2011: Spilte for en god og lystig gjeng som deltok på Trainingportal Conference Days på Clarion Hotel i Stavanger, med Mintra som arrangør. Vi fikk servert 3 retters middag, og fikk hilst på mange koselige konferansedeltakere før vi entret scenen og kjørte en liten halvtimes konsert. Egil Fedøy  var med på bass og koring, og det ble ble en veldig kjekk aften, både musikalsk og sosialt. Takk til Chul og de andre på Mintra for å hyre oss inn der!


Torsdag 24. november 2011: Spilte konsert på Son Kro i regi av Soon Viseklubb kl 19:00 (Akershus). Et fantastisk engasjert og lydhørt publikum gjorde kvelden ekstra fin for meg. Etter konserten var det åpen scene, med mange fine innslag. Kvelden ble toppet hjemme hos formann Arne og hans kone Liv, som bød på god rødvin og gode samtaler uti de sene nattetimer!

Onsdag 23. november 2011: Spilte en god blanding av egne låter og tradisjonelle sørlandsviser på Øyane Sykehjem (Hundvåg). En koselig time!

Fredag 21. oktober 2011: Spilte konsert på et privat arrangement under stjernehimmelen i lyset fra et leirbål i Oltedal. Først ble det servert nydelig elg-gryte med multekrem til dessert. Spesiell og god stemning på et spesielt konsertsted!


Torsdag 20. oktober 2011: Spilte en veldig kjekk konsert for HSEQ-avdeling til GDF Suez i dag. Det veldig kjekt publikum å spille for :-).


Fredag 9. september 2011: Holdt konsert på Stills i Stavanger sammen med et band bestående av Egil Fedøy på bass, John Morten Storflor på tangenter og Torleif Kvitno på perkusjon. Vi kjørte en ganske akustisk preget versjon av 10 av låtene mine foran et flott og lydhørt publikum i en like flott og trivelig kafé. Gleder meg allerede til neste anledning til å få spille på Stills :-)


Mandag 22. august 2011: Spilte på de 3 velkomstarrangementene som ble avholdt ved min arbeidsplass St.Olav videregående skole sammen med 4 svært talentfulle unge elever. Spesielt takk til fiolinist Aasmund Berge Jensen som på kort varsel ble med og kompet meg! Veldig kjekt å få spille for alle elevene på skolen!


Torsdag og fredag 21-22. juli 2011: Spilte konsert på Gladmat-festivalen i Lervig sitt øl- og kulturtelt. Torsdag sto jeg aleine på scenen, og på fredag hadde jeg med Egil Fedøy på bass/kor og Lillian Hodne på fele. Det ble en veldig fin opplevelse å stå på scenen foran så mange blide og feststemte, men samtidig lyttende mennesker! Poor Edward og Tobias Stenkjær gikk på scenen senere den kvelden.


Onsdag 15. juni 2011: Holdt jeg og mitt eminente band sommerkonsert på  Sting Nere sammen med Ragnhild Skaar og hennes band. En koselig kveld med godt besøk og god stemning!


Fredag 10. juni 2011: Spilte på "Drøm, dikt, dans og fanteri ...og Snuskeri" i Helgåleiren. Som alltid veldig kjekt å spille på Helgåleiren. Litt færre folk der denne gangen enn sist, men kvaliteten på publikumet

Lørdag 4. juni 2011: Musikkfest i Stavanger! Spilte på scenen på Arneageren sammen med Egil Fedøy på bass / kor og Lillian Hodne på fele. Hadde også geriljakonserter på buss nr 6 til Sandnes, på Stavanger Storsenter og på Mediagården. Geriljakonsertene var en helt ny og ganske spennende opplevelse. Busspassasjertene smilte, og satte tydlig pris på å bli avbrutt på den stille bussreisen. I det hele tatt en strålende dag!

Lørdag 28. mai 2011: Spilte på Musikkbiblioteket i forbindelse med overrekkelse av Blackmoon Magazine til biblioteket. Bidro også på konserten på Stills som ble avholdt i samme forbindelse. På denne konserten bidro blant andre også Bjørn Aslaksen. Kjempekjekk plass å spille med et herlig publikum!

Fredag 27. mai 2011: Spilte på Storhaugaften på Tou Scene i forbindelse med Tou Camp. Konserten ble avholdt på Loftet, et sjelfullt rom på toppen av gamle Tou Bryggeri. Der spilte også Svein Tang Wa og bandet Terraex. Forfatteren Lars Helle leste fra en av bøkene sine. Og sist men ikke minst, musikkbladet Blackmoon Magazine ble lansert. Bladet inneholder også en liten presentasjon av meg selv, som er ganske kjekt :-)Fredag 20. mai 2011: Hadde en liten gratiskonsert på Bøker og Børst sammen med Ragnhild Skår, som blant annet har gjort den vakre "Trosså". Bøker og Børst er en intim og koselig kafe i den fargerike Øvre Holmegate i Stavanger. Det ble god stemning og en kjekk konsert! Takk til Tom Brekke for lydkjøring og til alle lyttende kafégjester!

Onsdag 6. april 2011: Releasekonsert på Arkivet.
Denne kvelden var det konsert med fullt band for å feire utgivelsen av min EP! Se eget blogg-innlegg for beskrivelse av kvelden!

Onsdag  30. mars 2011: Spilte et par låter (Barneøyne og Stian og Louise) på veldedighetskonsert på Solborg Folkehøgskole sammen med en rekke andre lokale artister som bl.a. Elin Furubotn, Pål Jackman, Erik Røe, Sveinar Heskestad og Poor Edward. Inntektene fra konserten gikk til et prosjekt som elevene på Solborg Folkehøgskole støtter i Kambodsja. Referat fra konserten finnes her.

Lørdag 26. februar 2011: Helgåleiren (Ogna).
Spilte et lite mini-sett på Vise- og lyrikkaften i Helgåleiren. En kjempeflott kveld med variert og underholdende innhold. Og ikke minst et fantastisk kjekt publikum.
Foto: Keith John Hensman
Tirsdag 15. februar 2011: Viseklubben, Arkivet på Newsman (Stavanger)
Spilte de samme låtene som på Martinique (under) på Viseklubbens åpne scene. Forresten en veldig bra konsert med Vindrosa etterpå :-)Torsdag 3. februar 2011: Martinique (Stavanger).
Spilte "Stian og Louise" og "Ein som regnes med" på Open mic.